Search

PRIMARY SCHOOL BACKPACK DISNEY MINNIE MOUSE OH MY MINNIE MUST 3 CASES

Ένα ξεχωριστό σακίδιο πλάτης δημοτικού για κορίτσια με υπέροχο σχέδιο Disney Minnie Mouse και την ποιότητα Must που θα ενθουσιάσει!
SKU: 055854
In Stock
€42.90
decrease increase
Share
Η Σχολική Τσάντα Πλάτης Δημοτικού Disney Minnie Mouse Oh My Minnie Must με 3 θήκες είναι κατάλληλη για μαθήτριες που χρειάζονται μια πρακτική και ανθεκτική σχολική τσάντα με εργονομικό σχεδιασμό για ασφαλή, άνετη και εύκολη μεταφορά όλων των απαραίτητων σχολικών ειδών στο σχολείο.

Ένα ξεχωριστό σακίδιο πλάτης δημοτικού για κορίτσια με υπέροχο σχέδιο Disney Minnie Mouse και την ποιότητα Must που θα ενθουσιάσει!

– Brand: Disney Minnie Mouse Must
– Διαστάσεις: 32x18x43 εκ.
– Υλικό κατασκευής: Πολυεστέρας 600D
– Χωρητικότητα: 25L
– Βάρος: 850γρ.
– Με πούλιες
– Εργονομική πλάτη με ενισχυμένους και ανακλαστικούς ιμάντες στο πίσω μέρος του σχολικού σακιδίου πλάτης που εξασφαλίζουν την ορθότερη στάση του σώματος και ξεκούραστες μετακινήσεις παντού!
– Η Must Σχολική Τσάντα Πλάτης Δημοτικού Disney Minnie Mouse Oh My Minnie διαθέτει 3 ευρύχωρες θήκες (2 κεντρικές θήκες, 1 θήκη στο μπροστινό μέρος) και 1 εσωτερική θήκη οργάνωσης για τα βιβλία, τα τετράδια, την κασετίνα και όλα τα απαραίτητα σχολικά είδη γραφής
– Πλαϊνή θήκη για παγούρι με ανθεκτικό δίχτυ
– Εργονομική λαβή για άνετο κράτημα
– Προστατευτικά πλαϊνά για έξτρα προστασία των σχολικών ειδών
– Ανθεκτικά φερμουάρ με υποδοχή για μπρελόκ

Ήρθε η ώρα για την Κίνηση Must με την αγαπημένη Minnie Mouse των παιδιών που θα γίνει ανάρπαστη στις επιλογές των μαθητριών!
Filters
Sort
display