Search

BACKPACK TIGERNU 3599 BLACK

Sorry - this product is no longer available

Αντικλεπτικό σακίδιο φορητού υπολογιστή TIGERNU, ιδανικό για τη ζωή, την επιχείρηση, τη δουλειά, το σχολείο, τα ταξίδια, το πικνίκ, την πεζοπορία και ούτω καθεξής.
Διαστάσεις (ΜΧΠΧΥ): 30Χ16Χ44cm
20LT, Unisex
SKU: 057287
Out of Stock
€72.90
decrease increase
Share

Σακίδιο πλάτης για φορητό υπολογιστή TIGERNU με αντικλεπτικό σύστημα

Υλικό: Αυτό το επαγγελματικό σακίδιο πλάτης είναι κατασκευασμένο από νάιλον αδιάβροχο και ανθεκτικό στις γρατσουνιές, ανθεκτικό, φιλικό προς το περιβάλλον, με μεγάλη αντοχή και μοδάτο. Τα φερμουάρ είναι προσαρμοσμένα με υψηλής ποιότητας, αντιεκρηκτικά και χωρίς σκουριές. Το φερμουάρ της κύριας θήκης είναι διπλής στρώσης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας TIGERNU με τέσσερα δόντια φερμουάρ που κλειδώνει
Χωρητικότητα: Το μέγεθος του σακιδίου είναι 30*16*44 εκατοστά (Μ*Π*Υ), η κύρια θήκη με υποδοχή φορητού υπολογιστή για φορητό υπολογιστή έως 15,6 ιντσών και αρκετό χώρο για τα βιβλία, τα ρούχα, τα ακουστικά σας. Η πίσω αντικλεπτική τσέπη είναι ιδανική για τα πολύτιμα πράγματα σας. Η τσέπη για κάρτες και η γυάλινη κρεμάστρα είναι πιο βολικές για το ταξίδι σας. Δύο πλαϊνή τσέπη με φερμουάρ, καλή επιλογή για το μπουκάλι νερού και τα κλειδιά σας.
Χαρακτηριστικά: Είναι ένα αντικλεπτικό σχέδιο σακιδίου, τα φερμουάρ είναι κάτω από τον ιμάντα ώμου, δεν αφήνουν καμία ευκαιρία στους κλέφτες. Το εξωτερικό USB και η οπή για ακουστικά με ενσωματωμένο σχεδιασμό αποσπώμενου καλωδίου USB κάνουν αυτό το σακίδιο USB εύκολο να φορτίζει το κινητό σας οπουδήποτε χωρίς να το βγάλετε Το power bank σας και απολαύστε τη μουσική οποιαδήποτε στιγμή. Ο ιμάντας ώμου με επένδυση είναι ρυθμιζόμενος και αισθάνεται πιο απαλός στον ώμο ακόμα και όταν είναι πλήρως φορτωμένος. Μια καλά δεμένη ζώνη αποσκευών είναι στερεωμένη για την τσάντα φορητού υπολογιστή στο καρότσι της αποσκευής σας, κάνοντας το ταξίδι και το ταξίδι σας πιο βολικό. Ο ελαστικός αφρός κηρήθρας με επένδυση με εργονομικό σχεδιασμό βοηθά στη μείωση της πίεσης στον ώμο σας.
Διαθέσιμο χρώμα: Μαύρο
Αντικλεπτικό σακίδιο φορητού υπολογιστή TIGERNU, ιδανικό για τη ζωή, την επιχείρηση, τη δουλειά, το σχολείο, τα ταξίδια, το πικνίκ, την πεζοπορία και ούτω καθεξής.

Διαστάσεις (ΜΧΠΧΥ): 30Χ16Χ44cm
20LT

Φύλλο: Unisex

Filters
Sort
display