Αναζήτηση

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή /  Παράδοση Προϊόντων
1. Τα παραγγελθέντα προϊόντα παραδίδονται είτε με αποστολή (πανελλαδικά μέσω της εταιρίας ACS) στον τόπο που έχει επιλέξει ο πελάτης με επιβάρυνση του τελευταίου (του πελάτη) είτε με παραλαβή τους από το φυσικό κατάστημα του ekproimiou.grγια την οποία δεν επιβαρύνεται ο πελάτης (στην περίπτωση αυτή τα προϊόντα διατίθενται προς παραλαβή από το κατάστημα εντός 3 έως 5 εργασίμων ημερών).
2. Τα έξοδα αποστολής (ήτοι τα μεταφορικά έξοδα) ενδέχεται να ποικίλουν ανάλογα με την ομάδα προϊόντων και το μέγεθος του πακέτου. Τα έξοδα αποστολής (ήτοι τα μεταφορικά έξοδα) εμφανίζονται αναλυτικά κατά τη διαδικασία πληρωμής. Μπορείτε να μειώσετε τα έξοδα αποστολής (ήτοι τα μεταφορικά έξοδα) παραγγέλνοντας περισσότερα προϊόντα ταυτόχρονα.
Ενδεικτικά έξοδα αποστολής (ήτοι μεταφορικά έξοδα) είναι τα ακόλουθα:

Προορισμός

Άργος(εντός δήμου Άργους-Μυκηνών) και Άστρος και Λεωνίδιο

 Εντός Πελοποννήσου και για Ζάκυνθο και για Κεφαλονιά

Χερσαίοι προορισμοί (πχ. Αθήνα, Θεσσαλονίκη κλπ.) 

Νησιωτικοί προορισμοί 

Δυσπρόσιτες περιοχές

Παραλαβή από κατάστημα

Δωρεάν

-

-

-

-

Αποστολή
στο χώρο του πελάτη

2,50€

2,90€

3,00€

3,10€

6,10€

Οι τιμές που αναγράφονται στην παρούσα παράγραφο, περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και αφορούν παραγγελίες που το βάρος τους δεν υπερβαίνει ( και ογκομετρικά*) τα 3 κιλά, περίπτωση κατά την οποία το κόστος των μεταφορικών αυξάνει κατά 0,80€, 0,90€, 0,90€, 1,20€ και 1,30€ ανά κιλό (πέραν των 3 κιλών)(συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α) στους πιο πάνω προορισμούς αντίστοιχα.

3. Η αποστολή των προϊόντων στον πελάτη γίνεται δωρεάν σε περίπτωση που το συνολικό ύψος της παραγγελίας του είναι αξίας μεγαλύτερης των 50€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) και το βάρος της ( και ογκομετρικά*) δεν υπερβαίνει τα 3 κιλά.

*Η αποστολή δωρεάν δεν ισχύει για τις Δυσπρόσιτες περιοχές.

*Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς η πρόσθετη χρέωση είναι +1,90€

4. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επικοινωνείτε με το ekproimiou.grστο τηλέφωνο 27510-20419.
5. Στην περίπτωση που το προϊόν έχει παραδοθεί ή είναι ήδη διαθέσιμο προς παραλαβή σε κάποιο φυσικό κατάστημα του ekproimiou.grκατόπιν επιλογής του πελάτη, ο πελάτης θα ενημερώνεται μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) για το πότε η παραγγελία του είναι έτοιμη προς παραλαβή από το κατάστημα που ζήτησε (επιβεβαίωση παραλαβής). Ο πελάτης υποχρεούται να παραλάβει την παραγγελία του εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών από την παραλαβή της σχετικής ειδοποίησης παραλαβής. Για την παραλαβή της παραγγελίας, ο πελάτης θα επιδεικνύει την επιβεβαίωση της παραγγελίας και την ειδοποίηση για την παραλαβή καθώς επίσης και επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (όπως δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριο εν ισχύ ή δίπλωμα οδήγησης εν ισχύ). Εφόσον ο πελάτης δεν παραλάβει το προϊόν εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών από τη λήψη της ειδοποίησης προς παραλαβή, το ekproimiou.grεπιφυλάσσεται ρητώς του δικαιώματος να υπαναχωρήσει από την πώληση του εν λόγω προϊόντος. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι οιοσδήποτε προβαίνει σε καταχρηστική άσκηση της δυνατότητας αυτής που του παρέχεται από το ekproimiou.gr(π.χ. επανειλημμένη παραγγελία προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του ekproimiou.grκαι μη παραλαβή αυτών από το φυσικό κατάστημα αυτού από το οποίο είχε ζητήσει να τα παραλάβει κλπ), το ekproimiou.grδύναται, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος του και όχι περιοριστικά, να αποκρούσει και να αρνηθεί την πώληση προϊόντων στο συγκεκριμένο πρόσωπο ή να αποκρούσει και να αρνηθεί την παραλαβή του προϊόντος ή των προϊόντων που παρήγγειλε το πρόσωπο αυτό από τα φυσικό κατάστημα του.

6. Σε περίπτωση που το προϊόν αποστέλλεται στον τόπο που έχει επιλέξει ο πελάτης, το προϊόν παραδίδεται σε εξωτερικό συνεργάτη προς μεταφορά και παράδοση στον πελάτη και ο πελάτης ενημερώνεται μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) ότι το προϊόν απεστάλη. Τα έξοδα αποστολής (ήτοι τα μεταφορικά έξοδα) υπολογίζονται βάσει του ταχυδρομικού κώδικα που δηλώνεται από τον πελάτη στην διεύθυνση αποστολής. Τυχόν λανθασμένη καταχώριση του ταχυδρομικού κώδικα και, συνεπεία αυτής, λανθασμένος υπολογισμός των εξόδων αποστολής δεν βαρύνει το ekproimiou.grαλλά αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη. Ο χρόνος για την ενημέρωση της διαθεσιμότητας των προϊόντων της παραγγελίας και/ή έναρξη της αποστολής των προϊόντων (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά), κυμαίνεται συνήθως από δύο (2) έως τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες, και ο χρόνος παράδοσης ανάλογα με τον τόπο παράδοσης. Σε περιπτώσεις απομακρυσμένων περιοχών, ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερος (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας, νησιά κλπ).

Προορισμός

Άργος(εντός δήμου Άργους-Μυκηνών) και Άστρος και Λεωνίδιο

 Εντός Πελοποννήσου και για Ζάκυνθο και για Κεφαλονιά

Χερσαίοι προορισμοί (πχ. Αθήνα, Θεσσαλονίκη κλπ.) 

Νησιωτικοί προορισμοί 

Δυσπρόσιτες περιοχές

*Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης

1-3 εργάσιμες μέρες

1-3 εργάσιμες μέρες

1-3 εργάσιμες μέρες

1-3 εργάσιμες μέρες

1-5 εργάσιμες μέρες

Εφόσον ο πελάτης δεν παραλάβει το προϊόν μετά από τη λήψη της ειδοποίησης προς αποστολή και παρά το ότι έχει ειδοποιηθεί να το παραλάβει από τον μεταφορέα, το ekproimiou.gr επιφυλάσσεται ρητώς του δικαιώματος να υπαναχωρήσει από την πώληση του εν λόγω προϊόντος.

7. Σε περίπτωση που το προϊόν που αγόρασε ο πελάτης χρειάζεται συναρμολόγηση, την συναρμολόγηση αυτή αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει ο πελάτης με μέριμνα και δαπάνες του.

* Ογκομετρικό βάρος (Kg) = [Μήκος (cm) * ΠΛάτος (cm) * Υψος (cm)] / 5000

Από τα ως άνω εξαιρούνται προϊόντα που ο όγκος τους σε σχέση με το βάρος τους
επηρεάζουν τον τρόπο φόρτωσης και ως εκ τούτου η χρέωση γίνεται με ογκομέτρηση ή άλλη συμφωνία με τη μεταφορική εταιρεία ( προηγείται συνεννόηση).

Για αποστολές στο εξωτερικό θα ισχύει ο κατάλογος των Ελληνικών ταχυδρομείων.

Filters
Sort
display