Αναζήτηση
Βιβλίο με τεχνικές νευρογλωσσικού προγραμματισμού.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 060327
Διαθέσιμο
€12,90
€11,61
decrease increase
Share
Το βιβλίο:
Γιατί ο Λάρη δυσκολεύεται να κοιμηθεί τα βράδια; Γιατί η νύχτα έχει τόσο πολύ σκοτάδι; Τι μπορεί να κρύβεται μέσα στην ντουλάπα; Πώς θα καταφέρει το μαξιλάρι του να τον βοηθήσει να κοιμηθεί; Μαζί θα διηγηθούμε ένα παραμύθι. Ένα μαγικό παραμύθι! Ίσως αναρωτιέσαι γιατί είναι μαγικό. Θα σου πω λοιπόν ένα μυστικό: Αυτό το παραμύθι σε κάνει να ξεπερνάς τους φόβους σου! Όμως, είναι μόνο αυτό που το κάνει μαγικό; Όχι. Όσο το ακούς, μπορεί να σε κάνει να νυστάξεις πάρα πολύ. Αλλά προσπάθησε να μην κοιμηθείς τώρα, γιατί πρέπει να ακούσεις για τον Λάρη και το μαγικό μαξιλάρι.

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός:
Πείτε αντίο στις μάχες πριν από τον ύπνο καλωσορίζοντας αυτό το μαγευτικό παραμύθι που ενσωματώνει τεχνικές NLP (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός) για να βοηθήσει τα παιδιά να κοιμηθούν με ευκολία. Το NLP είναι ένα ισχυρό εργαλείο που χρησιμοποιεί τη σύνδεση μεταξύ των σκέψεων, της ομιλίας και της συμπεριφοράς για να δημιουργήσει θετικές αλλαγές. Καθώς ο Λάρη ξεκινά ένα μαγικό ταξίδι στη Χώρα των Ονείρων, το παιδί σας θα οδηγηθεί απαλά σε μια κατάσταση χαλάρωσης, ηρεμίας και θετικής σκέψης μέσω του NLP. Με αυτό το ανεκτίμητο εργαλείο οι γονείς μπορούν πλέον να δημιουργήσουν μια ειρηνική και χωρίς άγχος ρουτίνα ύπνου, που θα ωφελεί τόσο τους ίδιους όσο και το παιδί τους.

Οι δημιουργοί:
Η Μαριλίνα Σκαρπέτα γεννήθηκε στην Πάτρα σε μία πολύ καλλιτεχνική οικογένεια. Από πολύ μικρή ασχολούνταν με τη ζωγραφική και τις κατασκευές. Σε ηλικία 7 ετών ξεκίνησε να πουλάει στις γιαγιάδες της βραχιολάκια από μπατονέτες και καλαμάκια. Σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, αρκετές σπουδές και αλλαγές στην επαγγελματική της καριέρα, ασχολείται πια αποκλειστικά με την εικονογράφηση και τη συγγραφή παιδικών βιβλίων. Ο Κωνσταντίνος Ρ. Ζησιμόπουλος είναι ψυχολόγος/ψυχοθεραπευτής και καθηγητής Ψυχολογίας στο Aegean College. Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας στο University of Chichester και στη συνέχεια από το University of West London, όπου εκπαιδεύτηκε στην Κλινική Υπνοθεραπεία. Η πορεία του στον χώρο της ψυχοθεραπείας ξεκίνησε από το Πειραϊκό Ινστιτούτο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας μέσω της εκπαίδευσης στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία. Επίσης, είναι μέλος της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας της ΕΨΥΘΕ προσφέροντας πρόληψη, διαγνωστική αξιολόγηση, ψυχοκοινωνική αποκατάσταση και υλοποίηση κοινοτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων.
Προδιαγραφές προϊόντων
Συγγραφέας:Ζησιμόπουλος Ρ. Κωνσταντίνος, Σκαρπέτα Μαριλίνα
Ημερομηνία έκδοσης:2024
Αριθμός σελίδων:32
Εξώφυλλο:Σκληρό
Μέγεθος:28 x 25 cm
Κατηγορίες:Παιδικά
Θεματική Ταξινόμηση:Συναισθηματική νοημοσύνη
Εκδόσεις:Σαββάλας
Ηλικία:Από 5 ετών
Filters
Sort
display