Αναζήτηση

ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ ΤΡΟΛΕΪ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ TRANSFORMERS READY FOR BATTLE MUST 3 ΘΗΚΕΣ

Ιδανική για μαθητές που θέλουν μια πρακτική και ανθεκτική σχολική τσάντα με εργονομικό σχεδιασμό για ασφαλή, άνετη και εύκολη μεταφορά όλων των απαραίτητων σχολικών ειδών στο σχολείο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 055819
Μη Διαθέσιμο
€49,90
decrease increase
Share
Η Σχολική Τσάντα Τρόλεϊ Δημοτικού Transformers Ready For Battle Must με 3 θήκες ξεχωρίζει για το εντυπωσιακό σχέδιο με 4x LED φώτα που ανάβουν και θα ενθουσιάσει όλους τους μαθητές!

Ιδανική για μαθητές που θέλουν μια πρακτική και ανθεκτική σχολική τσάντα με εργονομικό σχεδιασμό για ασφαλή, άνετη και εύκολη μεταφορά όλων των απαραίτητων σχολικών ειδών στο σχολείο. Μια ξεχωριστή Σχολική Τσάντα Τρόλεϊ Δημοτικού Transformers Ready For Battle με την ποιότητα Must που συνδυάζει σακίδιο πλάτης και τρόλεϊ μαζί!

– Brand: Transformers Must
– Διαστάσεις: 34x20x45 εκ.
– Υλικό κατασκευής: Πολυεστέρας
– Χωρητικότητα: 30 L
– Βάρος: 1600γρ.
– Με 4x LED φώτα που ανάβουν με χτύπημα και 3D μαλακό σχέδιο
– 3 ευρύχωρες θήκες (2 κεντρικές θήκες, 1 θήκη στο μπροστινό μέρος) για τα βιβλία, τα τετράδια, την κασετίνα και όλα τα απαραίτητα σχολικά είδη γραφής
– Ενισχυμένη λαβή και προστατευτικά πλαϊνά βοηθούν στην εύκολη και άνετη μεταφορά και ασφάλεια όλων των σχολικών ειδών
– Ενισχυμένοι, ανακλαστικοί ιμάντες μετατρέπουν το σχολικό τρόλεϊ σε τσάντα πλάτης και εξασφαλίζουν το σταθερό κράτημα, τη σωστή κατανομή του βάρους και την προστασία της σπονδυλικής στήλης των μαθητών
– Ανθεκτικοί τροχοί αντέχουν στη φθορά της καθημερινής χρήσης
– Με Κάλυμμα τροχών όταν η τσάντα τρόλεϊ χρησιμοποιείται ως σακίδιο πλάτης
– Πλαϊνή θήκη για παγούρι με ανθεκτικό δίχτυ
– Ανθεκτικά φερμουάρ

Ήρθε η ώρα για την Κίνηση Must με εντυπωσιακές Σχολικές Τσάντες Τρόλεϊ Δημοτικού με αγαπημένους ήρωες των παιδιών σε υπέροχα σχέδια με την εγγύηση ποιότητας Must!
Filters
Sort
display