Αναζήτηση

Σετ με 4 πινέλα μακιγιάζ - Daisy Oh My Glow! Legami

Το τέλειο σετ για λαμπερό μακιγιάζ!

Το σετ Legami Oh My Glow! – Daisy περιλαμβάνει 4 πινέλα μακιγιάζ για πούδρα, foundation, eyeliner και σκιά, με εξαιρετικά απαλές συνθετικές ίνες για άψογη εφαρμογή.

Κατασκευαστής: Legami
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 066650
Διαθέσιμο
€12,95
decrease increase
Share

Δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο και εντυπωσιακό μακιγιάζ!

Το Legami Oh My Glow! – Set of 4 Make-up Brushes – Daisy είναι το ιδανικό σετ πινέλων για να δημιουργήσεις ένα πλήρες και λαμπερό look. Με όμορφο σχέδιο μαργαρίτας και πρακτικό μέγεθος ταξιδιού, αποτελεί το τέλειο αξεσουάρ για καθημερινό μακιγιάζ ή για να το έχεις πάντα μαζί σου.

Τα πινέλα διαθέτουν εξαιρετικά απαλές συνθετικές ίνες που προσφέρουν ομοιόμορφη εφαρμογή και επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Το σετ περιλαμβάνει:
• Μεγάλο πινέλο για πούδρα
• Μεσαίο επίπεδο πινέλο για foundation
• Πινέλο για ακριβή εφαρμογή eyeliner
• Πινέλο για σκιά ματιών

Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, με λαβή από ABS και συνθετικές vegan ίνες, αποτελούν μια κομψή και πρακτική επιλογή για κάθε νεσεσέρ.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:
Τρίχες: Εξαιρετικά απαλές συνθετικές ίνες
Λαβή: ABS
Υλικά: ABS, Αλουμίνιο
100% Vegan
Μέγεθος: Travel size
Πλάτος: 15 cm
Βάθος: 1.4 cm
Βάρος: 78 g
Σχέδιο: Daisy

Το τέλειο σετ για λαμπερό μακιγιάζ όπου κι αν βρίσκεσαι!

Προδιαγραφές προϊόντων
ΜάρκαLegami
Filters
Sort
display