Αναζήτηση

ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ TIGERNU 45Χ31Χ19CM 3585 ΜΑΥΡΟ

ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ TIGERNU 45Χ31Χ19CM 3585 ΜΑΥΡΟ UNISEX
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 048656
Διαθέσιμο
€74,50
decrease increase
Share

Το Κλασικό επαγγελματικό σακίδιο πλάτης TIGERNU


Χωρητικότητα: Αυτό το μέγεθος σακιδίου φορητού υπολογιστή είναι 31*19*45 εκ. (Μ*Π*Υ). Μία ανεξάρτητη θήκη με παχιά επένδυση ταιριάζει για φορητό υπολογιστή έως 15,6 ιντσών. Μεγάλη κύρια θήκη με πολλές μικρές εσωτερικές τσέπες για iPad, στυλό, power bank, ποντίκι, κλειδιά, τηλέφωνα, φορτιστή κ.λπ. 2 πλαϊνές τσέπες και 2 μπροστινή θήκη με φερμουάρ για τα κλειδιά, τα βιβλία, την ομπρέλα, το σημειωματάριο και άλλα μικροαντικείμενα. Οι τσέπες στον ιμάντα ώμου και στο επάνω μέρος είναι για εύκολη πρόσβαση σε αντικείμενα που χρησιμοποιούνται συχνά. Κάντε την τσάντα σας οργανωμένη και μην σκάβετε ποτέ για να πάρετε αυτό που χρειάζεστε.
Υλικό: Το επαγγελματικό σακίδιο πλάτης μόδας είναι κατασκευασμένο από νάιλον αδιάβροχο και ανθεκτικό στις γρατσουνιές, φροντίζοντας να είναι ανθεκτικό στις δύσκολες συνθήκες και να καθαρίζεται εύκολα. Το αδιάβροχο ύφασμα προστατεύει τα αντικείμενα σας από το πιτσίλισμα και το ψιλόβροχο.
Χαρακτηριστικά: Η εξωτερική θύρα USB με ενσωματωμένη σχεδίαση αποσπώμενου καλωδίου USB κάνει αυτό το σακίδιο USB να φορτίζει εύκολα το κινητό σας οπουδήποτε χωρίς να αφαιρείτε το power bank σας. Ο ιμάντας ώμου με επένδυση είναι ρυθμιζόμενος και αισθάνεται πιο απαλός στον ώμο ακόμα και όταν είναι πλήρως φορτωμένο. Μια καλοδεμένη ζώνη αποσκευών είναι στερεωμένη για την τσάντα φορητού υπολογιστή στο καρότσι των αποσκευών σας, κάνοντας το ταξίδι και το ταξίδι σας πιο βολικά.
Ασφάλεια: Σακίδιο φορητού υπολογιστή με κρυφή αντικλεπτική τσέπη στο πίσω μέρος προστατεύει τα πολύτιμα αντικείμενα σας από τους κλέφτες. Το αντιεκρηκτικό φερμουάρ διπλής στρώσης τεσσάρων δοντιών είναι πολύ πιο ισχυρό και πιο ανθεκτικό από το φερμουάρ στρώματος σήματος, είναι ακόμη και ανθεκτικό στο μαχαίρι, δεν αποσυντίθεται εύκολα όταν μεταφέρετε πολλά πράγματα στην τσάντα. Τα φερμουάρ μπορούν να κλειδωθούν με κλειδαριά, ώστε να μην ανησυχείτε ποτέ για κλοπή. Ταξιδέψτε με επιπλέον ασφάλεια.
Διαστάσεις (ΜΧΠ-ΧΥ): 31Χ19Χ45cm
20-35LT

Φύλλο: Unisex

Filters
Sort
display