Αναζήτηση

Κασετίνα Sebastian Fitzek: Μάτια. (Ο συλλέκτης - Μάτια Νο 1 & Ο κυνηγός Νο 2)

Ποια είναι η μοιραία σύνδεση ανάμεσα στον Συλλέκτη και τον Κυνηγό Ματιών; Ανακαλύψτε την καθηλωτική διλογία του Sebastian Fitzek «Μάτια» σε τιμή προσφοράς -45%!
Κατασκευαστής: Fitzek Sebastian
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 058216
Μη Διαθέσιμο
€22,20
decrease increase
Share
Η Κασετίνα περιλαμβάνει τα βιβλία:

O ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ
Κάθε φορά το ίδιο σενάριο. Ένα γυναικείο πτώμα ανακαλύπτεται να κρατά σφιχτά ένα χρονόμετρο σε αντίστροφη μέτρηση. Ένας απεγνωσμένος πατέρας πρέπει να βρει το παιδί του πριν πεθάνει από ασφυξία. Ο δημοσιογράφος Αλεξάντερ Τσόρμπαχ έχει κάνει ρεπορτάζ και για τους τρεις φόνους του Συλλέκτη Ματιών. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά… Ο Συλλέκτης Ματιών θέλει να παίξει μαζί του. Ο Τσόρμπαχ έχει ακριβώς σαράντα πέντε ώρες και επτά λεπτά για να σώσει τη ζωή ενός μικρού αγοριού. Και η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει…

Ο ΚΥΝΗΓΟΣ
Ο δόκτωρ Ζούκερ είναι ένας ψυχοπαθής με διπλή ζωή. Το πρωί πραγματοποιεί τις πιο σύνθετες οφθαλμολογικές επεμβάσεις. Τη νύχτα, όμως, στρέφεται σε πιο ξεχωριστούς ασθενείς: γυναίκες, που τους αφαιρεί τα βλέφαρα, τις βιάζει και τις αφήνει να δραπετεύσουν. Καθώς η αστυνομία δεν έχει αυτόπτες μάρτυρες ή άλλα στοιχεία, ζητάει τη βοήθεια της Αλίνα Γκρεγκόριεφ. Η τυφλή φυσιοθεραπεύτρια, που θεωρείται μέντιουμ μετά τη συνεργασία της στην υπόθεση του Συλλέκτη Ματιών, καλείται να τους δώσει στοιχεία για την επόμενη «ασθενή» του Ζούκερ.

Συγγραφέας: Sebastian Fitzek
Ημερομηνία έκδοσης: 04/05/2023
Αριθμός σελίδων: 944 (συνολικά)
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Μέγεθος: 14,0 x 20,5
Χώρα προέλευσης: Γερμανία
Σειρά: Μάτια
Filters
Sort
display